Osnovana istraživačka grupa projekta ReCoTiP

Održan prvi periodični sastanak istraživačke grupe projekta ReCoTiP
2018-03-30

Projekt Razvoj armiranobetonskih elemenata i sustava s otpadnim prahom automobilskih guma– ReCoTiP, financiran od strane Hrvatske zaklade za znanost, započeo je s provođenjem jedne od svojih prvih aktivnosti – osnivanjem istraživačke grupe te potpisivanjem Sporazuma.

Na održanom sastanku predstavlili su se svi članovi projektnog tima, a zatim je voditeljica projekta doc.dr.sc. Ivana Miličević, dipl.ing.građ. održala prezentaciju o Projektu te upoznala sve nazočne o radnom planu, zaduženjima i zajedničkom raspravom dogovoren je oblik i način

Internet prezentacije projekta kao i projektnih rezultata. Nakon toga predstavljen je Sporazum o osnivanju istraživačke grupe te je uslijedilo potpisivanje.

Potpisnici su: doc.dr.sc. Ivana Miličević, doc.dr.sc. Tanja Kalman Šipoš, izv.prof.dr.sc. Marijana Hadzima-Nyarko, dr.sc. Tihomir Dokšanović, doc.dr.sc. Goran Gazić, izv.prof.dr.sc. Naida Ademović, Robert Bušić, dr.sc. Marin Grubišić, Kristina Strukar, doc.dr.sc. Ivana Šandrk Nukić te doc.dr.sc. Hugo Filipe Pinheiro Rodrigues.

Sastanak je protekao u pozitivnom i konstruktivnom tonu uoči početka zajedničkog, petogodišnjeg znanstvenoistraživačkog rada.

Zapisnik

Potpisna lista

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)