Održan prvi periodični sastanak istraživačke grupe projekta ReCoTiP

Osnovana istraživačka grupa projekta ReCoTiP
2018-02-14
Održan sastanak istraživačke grupe projekta ReCoTiP u Solunu, Grčka
2018-06-20

Krajem mjeseca ožujka te ujedno i radno intenzivnog i punog događanja prvog trimestra, održan je prvi od planirana tri periodična sastanka projekta Razvoj armiranobetonskih elemenata i sustava s otpadnim prahom automobilskih guma– ReCoTiP, financiranog od strane Hrvatske zaklade za znanost.

Na sasatanku je predstavljen logo projekta kao i službeni plakat za promoviranje i diseminaciju rezultata i novosti. Oba grafička rješenja bila su vrlo dobro prihvaćena, a komentari uzeti u obzir pri daljnjoj razradi promidžbenih materijala.

Voditeljica projekta doc.dr.sc. Ivana Miličević, dipl.ing.građ. izvijestila je sve prisutne o uspješno održanom inicijalnom sastanku sa suranicima iz stvarnog sektora, tvrtkom Gumiimpex te najavila razne oblike buduće suradnje.

Dr.sc. Marin Grubišić i doc.dr.sc. Ivana Šandrk Nukić predstavili su uspostavljenu internet stranicu projekta ReCoTiP koja će biti dvojezična, na hrvatskom i engleskom jeziku te najavili kontinuirano ažuriranje raznim vrstama podataka.

Članovi istraživačke grupe koji su trenutno u provođenju planiranih aktivnosti sukladno radnom planu izvijestili su da sve uredno napreduje, bez nepredviđenih događanja.

 

Po završetku sastanka uslijedilo je fotografiranje svih članova istraživačke grupe za potrebe internet stranice i promotivnih aktivnosti projekta.

Zapisnik

Potpisna lista

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)