Održan treći sastanak istraživačke grupe projekta ReCoTiP

Poslovni posjet tvrtki Gumix Elastor
2018-07-18
Održan četvrti sastanak istraživačke grupe projekta ReCoTiP
2018-09-26

Sredinom mjeseca srpnja, održan je treći sastanak istraživačke grupe projekta Razvoj armiranobetonskih elemenata i sustava s otpadnim prahom automobilskih guma– ReCoTiP, financiranog od strane Hrvatske zaklade za znanost.

Voditeljica projekta doc.dr.sc. Ivana Miličević, dipl.ing.građ. izvijestila je sve prisutne o trenutnom stanju provedbe aktivnosti na projektu te se kratko osvrnula na održani radni sastanak u Grčkoj.  Nadalje, izvijestila je da je rezultat D2.1 realiziran u planiranom vremenskom okviru te da je aktivnost A2.2 postigla rezultat D2.2.

Doc.dr.sc. Tanja Kalman Šipoš izvijestila je kako su završena te na recenziju u relevantne časopise upućena tri znanstveno istraživačka rada.

Potpisana su tri sporazuma o suradnji s tvrtkama Velički kamen d.o.o., Gumiimpex-GRP i Našicecement d.d. Našice, koji će olakšati i pospješiti daljnje provođenje projektnih aktivnosti, osobito onih vezanih uz ispitivanja te izradu raznih mješavina betona.

Voditeljica je izvijestila kako je izrada mrežne stranice projekta naišla je na zastoj u razvoju te je izvijestila da sve povezane dužnosti od sada preuzima na sebe dr.sc. Tihomir Dokšanović, koji se složio s tim prijedlogom.

Voditeljica projekta je nadalje nastavila s izvještavanjem istraživačke grupe o budućim, ključnim aktivnostima koje će slijediti po povratku s godišnjih odmora, koje uključuju natječaj za doktoranda krajem godine te naručivanje većih komada opreme.

Doc.dr.sc. Ivana Šandrk Nukić uputila je niz pitanja vezanih uz trenutno otvoreni natječaj Hrvatske zaklade za znanost – Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti.

Zapisnik

Potpisna lista

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)