Održan godišnji sastanak istraživačke grupe projekta ReCoTiP

Održan četvrti sastanak istraživačke grupe projekta ReCoTiP
2018-09-26
Održan šesti sastanak istraživačke grupe projekta ReCoTiP
2019-01-31

Početkom mjeseca prosinca, održan je godišnji sastanak istraživačke grupe projekta Razvoj armiranobetonskih elemenata i sustava s otpadnim prahom automobilskih guma– ReCoTiP, financiranog od strane Hrvatske zaklade za znanost.

Svi nazočni su se osobno predstavili te upoznali s ostalim članovima istraživačke grupe te osobito prof. Hugo Filipe Pinheiro Rodrigues kojemu je ovo bio prvi susret s nekim od članova istraživačke grupe.

Voditeljica projekta doc.dr.sc. Ivana Miličević predstavila je projekt UIP-2017-5-7113 Razvoj armiranobetonskih elemenata i sustava s otpadnim prahom automobilskih guma pomoću prezentacije te se osvrnula na potpisani ugovor sa HRZZ-om te izvijestila sve nazočne ukratko o ukupnim postignućima na razini prve godine provedbe. Zaključeno je kako su svi nazočni uključeni su u neki od aspekata provedbe Projekta ReCoTiP te su realizirali svoje planove i aktivnosti

Voditeljica projekta doc.dr.sc. Ivana Miličević i svi nazočni sudjelovali su u detaljnoj analizi radnog plana po zaduženjima te je zaključeno kako je Radni plan za 2018. godinu proveden te kako su individualna zaduženja i aktivnosti postignuti.

Voditeljica projekta doc.dr.sc. Ivana Miličević prezentirala je okvirni plan aktivnosti za idući period s kojim su se svi nazočni usuglasili.

Zapisnik i Potpisna lista

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)