Održan sedmi sastanak istraživačke grupe projekta ReCoTiP

Održan šesti sastanak istraživačke grupe projekta ReCoTiP
2019-01-31
Provedena istraživanja u 2019. godini
2020-02-10

Krajem mjeseca svibnja održan je sedmi sastanak istraživačke grupe projekta Razvoj armiranobetonskih elemenata i sustava s otpadnim prahom automobilskih guma– ReCoTiP, financiranog od strane Hrvatske zaklade za znanost.

Voditeljica projekta doc.dr.sc. Ivana Miličević izvijestila je sudionike o svom skorašnjem odlasku na rodiljni dopust te da će ju u tom razdoblju službeno mijenjati doc.dr.sc. Tanja Kalman Šipoš. Osim toga, obavijestila je grupu o tome da iz nje izlazi doc.dr.sc. Goran Gazić te da će njegova zaduženja i aktivnosti biti adekvatno preraspodijeljeni. Rezultati završnog izviješća koje je podneseno u siječnju ove godine nisu stigli, no očekuju se u skorijem razdoblju. Voditeljica je također obavijestila kako je trenutno u postupku provedba nabavke SEM mikroskopa. Dostava samo uređaja očekuje se na jesen ove godine.

Robert Bušić, mag.ing.aedif. održao je prezentaciju Development of reinforced concrete elements and systems with waste tire rubber. Nakon prezentacije uslijedila je rasprava oko definiranja sastava mješavina betona za daljnja istraživanja.

Zapisnik

Potpisna lista

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)