Održan deseti sastanak istraživačke grupe projekta ReCoTiP

Provedena istraživanja u 2019. godini
2020-02-10
Održan osmi sastanak istraživačke grupe projekta ReCoTiP
2021-01-05

Početkom rujna održan je deseti sastanak istraživačke grupe projekta Razvoj armiranobetonskih elemenata i sustava s otpadnim prahom automobilskih guma– ReCoTiP, financiranog od strane Hrvatske zaklade za znanost.

Voditeljica projekta doc.dr.sc. Ivana Miličević zahvalila je kolegici izv.prof.dr.sc. Tanji Kalman Šipoš na vrijednom i uspješnom radu tijekom njenog porodiljnog dopusta te je informirala članove o uspješnim rezultatima evaluacije posljednjeg izvješća.

Voditeljica je najavila nabavke materijala za nastavak započetih istraživanja te je moderirala diskusiju o procjeni troškova i količina potrebnih materijala. Načelno su dogovoreni tempo izrade i ispitivanja dodatnih greda te slijed aktivnosti vezano uz ispitivanje stupova i okvira. Osim toga, voditeljica je najavila veću aktivnost u kontekstu povećanja vidljivosti projekta putem medija te izradu adekvatnih materijala.

Kao posljednju točku, voditeljica je istaknula da se sve aktivnosti i sastanci trebaju prilagodili trenutnoj epidemiološkoj situaciji.

Zapisnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)