Održan 15. sastanak istraživačke grupe projekta ReCoTiP

Održan 14. sastanak istraživačke grupe projekta ReCoTiP
2022-01-10
Održani 16. i 17. sastanak istraživačke grupe projekta ReCoTiP
2023-01-31

Krajem prosinca održan je 15. (MSTeams) sastanak istraživačke grupe projekta Razvoj armiranobetonskih elemenata i sustava s otpadnim prahom automobilskih guma– ReCoTiP, financiranog od strane Hrvatske zaklade za znanost.

Voditeljica projekta izvijestila da je završeno ispitivanje 9 AB stupova. Rezultati su još uvijek većim dijelom u postupku obrade, te su prezentirani osnovni zaključci na osnovu odziva.

Voditeljica projekta je napomenila da se sljedeće godine sa porodiljnog vraća kolegica Strukar koja u svojoj disertaciji obuhvaća veliki dio aktivnosti planiranih za sljedeću godinu, koja je i završna godina projekta, pa će se uz mentorortsvo i komentorstvo orijentirati na pravovremeno izvršavanje svih zadataka.

Voditeljica projekta je zahvalila svim članovima projekta na trudu i radu oko izvedbe svih planiranih aktivnosti naročito izrade i ispitivanja stupova i okvira. Napomenula je da je za sljedeću godinu planirana radionica koja će se održati tijekom ispitivanja jednog od okvira, i završna konferencija projekta za koju će se s obzirom na COVID-19 situaciju tijekom godine odlučiti na koji način će se ista realizirati (online ili uživo).

Zapisnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)